<<<<   назад

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ВЕЛИКДЕНЬ

Тур 3 дні / 2 ночі

Освячення пасок, мальовничі Карпати, замки, вина, гостинні люди і не лише, чекають на Вас!

 

 

ПРОГРАМА ТУРУ

1 день

 

виїзд зі Львова (08:00) – Пилипець (огляд водоспаду Шипіт, обід, підйом на канатно-крісельній дорозі на гору Гимба) – Келечин (набирання унікальної мінеральної води) – Іза (оленяча ферма та купівля кошиків з лози) – Четфалва (ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 20:00, вечеря, складання великоднього кошика).

2 день

 

виїзд (09:00) – Квасово (освячення пасок) – Четфалва (пасхальна трапеза, огляд храмів) – Берегово (купання в термальному басейні, дегустація вин) – Четфалва (повернення о 20:00, вечеря).

3 день

 

сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом та замком) – Мукачево (обід та екскурсія замком) – Санаторій Карпати (екскурсія палацом Шенборна) – Львів (повернення о 23:30).

 

 

До вартості входить:

-   проїзд комфортабельним автобусом, проживання (дві ночі), супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

До вартості НЕ входить:

-   вхідні квитки в туристичні об’єкти, харчування, купання в термальному басейні, дегустація вин, підйом на канатно-крісельній дорозі, Пасхальний кошик.

 

На Вас чекають:

✔ свячення Пасок в унікальному селі Квасово;
✔ знайомства із історією, звичаями та культурою Закарпаття;
✔ найкращі страви закарпатської кухні;
✔ найвидатніші історичні пам’ятки краю: історичний центр та замок Ужгорода, палац Шенборна, Мукачівський замок, чудові дерев’яні храми;
✔ мальовничі вершини і панорами Карпат, водоспад Шипіт, купання в термальних басейнах;
✔ відновлення краси і сили за допомогою лікувальних вод “Джерела Краси” та унікальної води “келечинська”, що не має аналогів у світі;
✔ дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та приватних господарів Берегівського району;
✔ ну і звичайно веселощі, розваги та інші види відпочинку.

Вартість вхідних квитків:

- водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти – 5 грн.;
- підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба (в обидві сторони): загальний – 140 грн.; діти 6-10 років та учасники АТО – 80 грн.; діти до 6 років – безкоштовно;
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський - 30 грн., школярі – 20 грн.;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегові (2 години): загальний, студентський – 200 грн., пенсіонери за віком – 150 грн., діти 120-150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн.;
- дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина 30 грн./особа;
- Ужгородський замок: загальний, пенсійний – 50 грн., студенти – 40 грн., учні – 20 грн.;
- Мукачівський замок: дорослі - 50 грн., студенти, пенсіонери - 40 грн., діти до 14 років - 30 грн.;
- палац Шенборна: загальний – 20 грн., учні – 15 грн.

Пасхальний кошик.В нього входить: паска, писанки, ковбаса, сир, шинка, вино, хрін, рушник для накривання кошика. Вартість Пасхального кошика для двох осіб: 500 грн. Вартість Пасхального кошика для одної особи: 350 грн. Кошик із лози можна буде купити в перший день подорожі в с. Іза.


Проживання: відбувається в затишних садибах сільського зеленого туризму села Четфалва (Берегівський район), номери: 2-х і 3-х місні з вигодами. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX

 Харчування:

Сніданок в 1-й день — можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.;
Обід в 1-й день  — відбувається в бойківському ресторані в Пилипці. Орієнтовна вартість – 110-130 грн.span>
Вечеря у в 1-й день  — відбувається в садибах після поселення і складається пісних страв угорської національної кухні. Вартість 90 грн./особа.
Сніданок в 2-й день  — подається в садибах для тих хто не йде святити Паску (вартість 55 грн./особа). Тим хто святять не рекомендуємо снідати.
Bечеря в 2-й день  — у садибах і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 90 грн./особа.
Сніданок в 3-й день — в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 3-й день  — у місті Мукачево в ресторані та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше суп "Левеш", на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 95 грн./особа.